luni, 29 iulie 2013

Passionate Red / Rojo Apasionado


Zilele trecute, in timp ce invatam pentru licenta, mi-am aruncat privirea catre evantaiul primit de la o verisoara (pe care mi l-a adus cadou din Madrid) si mi-am adus aminte de mica mea plimbare in Spania, de acum cativa ani....recunosc, pe moment m-a cuprins o nostalgie si o dorinta de a revedea Barcelona, dar mai ales Sabadell. Sabadell este un oraș în Spania în comunitatea Catalonia, unde, alaturi de nasa mea si scumpii mei verisori, Arthur si Bogdana, mi-am petrecut 2 saptamani de neuitat. A fost cea mai frumoasa vacanta a mea. Poze nu am prea multe, insa locurile pe care le-am vizitat s-au intiparit in mintea mea. In postarea de azi, m-am inspirat din acel look latin, folosit de dansatoarele de flamenco punand in evidenta decat buzele printr-un rosu aprins. Besos y mucho amor!


Pozele de mai sus sunt descarcate de pe internet. Am vrut sa va arat in cateva imagini o parte din locurile pe care le-am vazut in Barcelona. Iar mai jos sunt cateva poze cu mine....aveam doar 17 anisori.Niciun comentariu:

Coffe and Makeup

Îți place cafeaua? Eu ador mirosul de cafea. Îmi place să îi simt aroma în toată casa. Dimineața e mult mai frumoasă  atunci când s...